5/24/2012

PRIVATNI ČASOVI ZAPADNE SIDERALNE ASTROLOGIJE






Sideralna astrologija nije nimalo nova, to je zapravo astrologija kakva je bila u upotrebi od svojih nastanaka, pre više hiljada godina u drevnom Egiptu. U savremeno doba, na Zapadu početkom 20. veka revitalizovao ju je Siril Fejgan [Cyril Fagan], svojim revolucionarnim otkrićima o poreklu planetarnih egzaltacija, o istorijskoj činjenici da su svi drevni horoskopi koje danas imamo sačuvane računani po sideralnom (zvezdanom zodijaku) i pre svega o praktičnoj nadmoći ovakvog astrološkog računanja kada je u pitanju prognostika u astrologiji.

Naziv ’Zapadna’ upotrebljava se da bi se naznačio upravo sistem koji se nadovezuje  na rad astroloških pionira Sirila Fagana i Donalda A. Bredlija [Donald A. Bradley], i koji se razlikuje od  upotrebe sideralnog zodijaka koja postoji u okviru škola indijske astrologije. Premda u svetu ima svoje eminentno mesto, svoju asocijaciju astrologa i publikacije, kod nas je ovaj astrološki sistem još uvek veoma slabo poznat.
Zapadna sideralna astrologija barata sa 12 Sazvežđa zodijaka (a ne dvanest znakova Tropske astrologije, koja se ne odnose na zvezde već na godišnja doba),10 astroloških planeta i Uglovima horoskopa kao najvažnijim faktorima u tumačenju.


Pristupite astrologiji ne kao ’korpusu znanja’ koje se dogmatski sledi, već kao 
*** alatki koja pomaže da bolje razumete sebe, druge ljude 
i ljudske životne iskustvene procese
*** alatki upotrebom koje kontinuirano možete sebe unapređivati
***  znanju koje u svojoj praksi možete proveravati i koje 
tek kroz takvu proveru stiče svoju vrednost za vas!


Ovo je jedinstvena prilika na našim prostorima da se upoznate sa osnovama Zapadne sideralne astrologije,  kroz obuku  u formi individualnih časova od strane iskusnog astrologa, u atmosferi koja je orjentisana na vaše lično sticanje znanja i razvijanje veštine njegove samostalne praktične primene.

Za više detalja i zakazivanje časova, javite se na: 
tel. 0616975559  ili mail: astrouniverzum@gmail.com

*******

NOSCE TE IPSVM
~ spoznaj samog sebe! ~

No comments:

Post a Comment