2/10/2014

Kurs Sideralne Astrologije održan u Novom Sadu

 Dragi moji,

sa radošću vas obaveštavam da je tokom proteklih nekoliko meseci - od početka novembra 2013. pa do kraja prve sedmice februara tekuće godine - uspešno održan prvi celoviti Kurs Osnova Zapadne Sideralne astrologije --- prvi ne samo u Srbiji, već u najmanju ruku celoj Jugo-Istočnoj Evropi, a sasvim verovatno i šire.

U okviru programa od 11 časova, obradili smo 3 glavne tematske jedinice:

1. Natalna astrologija (analiza i tumačenje natalne karte, sa fokusom na upotrebi astroloških simbola kao alatki za samorazumevanje).
2. Prognostička astrologija (detaljno upoznavanje sa osnovnim WSA prognostičkim tehnikama: kalkulacija, analiza, tumačenje i praktična upotreba u svakodnevici u cilju individualnog razvoja).
3. Sinastrija (analiza i uporedno tumačenje natalnih karata osoba, u cilju razumevanja dinamike ljudskih među-odnosa).

Kurs je za polaznike bio besplatan, a časove smo održavali vikendom, u opuštenoj i neformalnoj atmosferi. Moja namera (cilj kursa) je bila da zainteresovanim ljudima na sistematičan i postupan način prenesem znanje o WSA sistemu i uputim ih kako da samostalno dalje rade sa njim, i sa zadovoljstvom mogu reći da je ovo  u potpunosti ostvareno.

Zahvaljujem se svim polaznicima na lepom i podsticajnom zajedničkom iskustvu, i ČESTITAM svima ovako javno na uspešno pređenom programu!

zvezdano vaša,

D.J.V.







NOSCE TE IPSVM
~ spoznaj samog sebe! ~